plant phatology

نوشته شده توسط سینا

plant phatology

نوشته شده توسط سینا

نقش انواع اسیدهای آمینه در گیاهان:


آلانین: در سنتز کلروفیل و در تنظیم باز شدن روزنه های گیاهی، در گرده افشانی، و در مقاومت به خشکی نقش دارد.
پرولین: در جوانه زنی دانه های گرده، در استرس شوری، و مقاومت به شرایط خشکی و دما نقش دارد.
گلوتامیک اسید: در جوانه زنی بذر و به عنوان یک پیش ساز در سنتز کلروفیل کاربرد دارد. گلوتامیک اسید همچنین در سنتز سایر اسیدهای آمینه نیز نقش دارد.
آسپارتیک اسید: در جوانه زنی بذور و در متابولیسم اسیدهای آمینه نقش دارد.
فنیل آلانین: در گرده افشانی موثر است.
تیروزین: در گرده افشانی و در مقاومت به تنش های محیطی نقش دارد.
سرین: در گرده افشانی موثر است.
ترئونین: در گرده افشانی و مقاومت به تنش های محیطی نقش دارد.
گلیسین: به عنوان یک پیش ساز در تشکیل گروههای پیرول و در سنتز کلروفیل نقش دارد.
والین: در گرده افشانی و در مقاومت به شرایط تنش های محیطی و در جوانه زنی بذرها نقش دارد.
لوسین: در مقاومت به شوری و در جوانه زنی دانه های گرده نقش دارد.
ایزولوسین: در مقاومت به شوری، در جوانه زنی دانه های گرده و در گرده افشانی موثر است.
هیستیدین: در تنظیم باز شدن روزنه های برگ موثر است.
متیونین: به عنوان پیش ساز هورمون اتیلن و در تنظیم باز شدن روزنه هیا برگ موثر است.
سیستنین: در ساختار آنزیم نیتروژناز که در تثبیت بیولوژیک ازت نقش دارد، به کار می رود.
لیزین: در تنظیم بازشدن روزنه های برگ، در جوانه زنی دانه های گرده، در سنتز کلروفیل کاربرد دارد.
آرژنین: در مقاومت به تنش شوری و به عنوان یک پیش ساز برای تشکیل پلی آمین ها به کار می رود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.